HÆVE SÆNKEBORDE TIL HJEMMEARBEJDSPLADSEN

BOTIUM er din foretrukne partner i erhvervsindretning med over 50 års erfaring. Vi tilbyder skræddersyede og effektive indretningsløsninger til din virksomhed.

Få sundhedsmæssige fordele med et kvalitets hæve sænkebord

 

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at vælge et hæve sænkebord til hjemmearbejdspladsen. Det er yderst vigtigt, at dit skrivebord passer til dig og din krop, mens du arbejder. Stillesiddende arbejde belaster på sigt din krop på visse områder bl.a. din nakke, skuldre, ryg og ben. Vælger du et skrivebord med hæve- sænkefunktion, reducerer du denne belastning af din krop, idet du får optimale justeringsmuligheder for at tilpasse dit arbejdsbord til den bedst egnede arbejdshøjde og dermed får du den bedste arbejdsstilling for netop din krop.

 

Med lidt øvelse finder du hurtigt ud af at justere bordet til den rette bordhøjde, der passer til din krops længde, med mindst mulig belastning i løbet af din arbejdsdag. Et godt tip er, at når dine arme er bøjet i en 90 graders vinkel, så flugter din underarm bordpladen. At vælge et hæve sænkebord er en klog investering i at passe på dit mentale og fysiske helbred. Fordi hæve sænkebordet er højdejusterbart kan du reducere belastningen af din krop, både når du sidder ned og når du står op.

 

Når du skifter imellem at sidde ned og stå op i løbet af din arbejdsdag har det en positiv indvirkning på din kropsholdning og kan afhjælpe en dårlig kropsholdning og smerter som følge heraf. Desuden stimulerer du din krop, så det kan hjælpe med at holde dit energi-niveau oppe. Der er altså flere sundhedsmæssige fordele for virksomheder, når de vælger hæve sænkeborde til hjemmearbejdspladsen til deres medarbejdere.

 

Hos BOTIUM har vi et bredt udvalg af hæve sænkeborde til hjemmearbejdspladsen i forskellige design alt efter dit behov. Vores hæve sænkeborde er i høj kvalitet og tager højde for ergonomi og den fysiske komfort. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde et eller flere hæve sænkeborde, der passer til lige netop dit og din virksomheds behov.

 

Ring til os

Telefon: +45 3252 0852

Tilbyd dine medarbejdere et hæve sænkebord med bruttolønsordningen

 

Et hæve sænkebord er det perfekte valg for en alsidig og fleksibel arbejdsstation for dine medarbejdere. Det understøtter den rigtige arbejdsstilling og mindsker din risiko for rygsmerter. Ydermere forbedrer det blodcirkulation, at man kan sidde og stå op skiftevis og dermed har det alt i alt en sundhedsmæssig fordel at vælge et hæve sænkebord til hjemmekontoret. Du kan se vores store udvalg af højkvalitets hæve sænkeborde her.

 

LÆS MERE OM BRUTTOLØNSORDNINGEN HER

BOTIUM Fantoni Woods

Hæve sænkeborde som ergonomisk inventar til hjemmearbejdspladsen

 

Medarbejderne har brug for variation i arbejder for at undgå besvær i muskler, sener og led. At indkøbe hæve sænkeborde til hjemmearbejdspladsen er en fornuftig måde at skabe fysisk variation, da medarbejderne kan skifte mellem stående og siddende position. Som medarbejder er man afhængig af inventaret, derfor er det væsentligt at have for øje, at medarbejderne ikke udsættes for unødvendige belastninger og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Det kan desuden indgå som et krav fra Arbejdstilsynet, at en virksomhed har hæve sænkeborde til deres medarbejdere. Det afhænger af, om der er flere brugere af skrivebordet eller blot en: Hvis der er flere brugere af det samme arbejdsbord, så er det et krav, at det er et hæve sænkebord, så det altid kan tilpasses den enkelte medarbejder.

 

Når der er tale om en hjemmearbejdsplads, vil der som udgangspunkt kun være den samme bruger af skrivebordet. I sådanne tilfælde er der ikke et decideret krav for arbejdsgiver om at stille et hæve sænkebord til rådighed på hjemmearbejdspladsen. Arbejdstilsynet anviser dog til at ved en stationær arbejdsplads til siddende arbejde, er det en fordel, at inventaret er let indstilleligt.

 

Du kan læse mere om Arbejdstilsynets vejledning til arbejdspladsen indretning og inventar her.

Få inspiration til indretning af din virksomhed

Kontakt BOTIUM for en komplet løsning i erhvervsindretning

 

Klar til at tage skridtet med erhvervsindretning?

Kontakt BOTIUM i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Ring til os på +45 32 52 08 52 eller send en mail til info@botium.dk. Vi er eksperter i erhvervsindretning, og vi er her for at transformere din virksomhed.